Index Vakbarát Hírportál

Milliókért forgatják újra DC következő szuperhősfilmjét

2016.04.01. 08:53

Több humort és kevesebb komorságot akar a Warner az augusztusban mozikba kerülő Öngyilkos osztagban, írja a Birth Movies Death. Egy forrás szerint ugyanis a film összes poénját elsütötték a már hónapokkal korábban megjelent előzetesben. Több tízmillió dolláros pluszkiadásokra lehet számítani.

A forrás szerint a Warner kedvéért már el is kezdődtek bizonyos jelenetek újraforgatásai, ami nem azt jelenti, hogy ide-oda begyömöszölnek egy-egy poént, hanem inkább a karakterek közötti interakciót próbálják jóval szórakoztatóbbra csinálni. A Batman vs. Superman után nem csoda, hogy a Warner változtatni akar.

A Zöld lámpás ordas zakója után többen is arról beszéltek, hogy a Warner szabályosan megtiltotta a humort a saját szuperhősfilmjeiben. Így lett folyamatosan kínlódó és szenvedő Superman az Acélemberben, és akkor a szinte folyamatosan totális sötétségben játszódó Batman vs. Supermanről még nem is beszéltünk. Utóbbi hiába lett kasszasiker, a kritikusok egyöntetűen negatívan ítélték meg a filmet. Arról nem is beszélve, hogy közben a jóval kevesebb pénzből készült, korhatáros Deadpool elrabolta nem csak a nézők, hanem a kritikusok szívét is a nonstop poénkodással, aminek brutális nézettség lett az eredménye.

Szóval ezért forgatja újra a Warner az Öngyilkos osztag bizonyos jeleneteit, mert az ők is érzik, hogy Zach Snyder már tényleg túltolta a sötét oldalt, és talán David Ayer rendezőnek még nem késő. Természetesen az öngyilkos osztag nem lesz 18 pluszos, szóval azért annyira vad poénokra nem, inkább csak több Harley Quinnre kell számítani.

Ne maradjon le semmiről!