Index Vakbarát Hírportál

Most már biztos: Ben Affleck is feltűnik az Öngyilkos osztagban

2016.04.19. 10:12

Eddig csak pletykák jelentek meg arról, hogy Batman is benne lesz a nyáron mozikba kerülő Öngyilkos osztagban, most viszont egyre több forrás, többek között maga a rendező, David Ayer is megerősíti a visszatérését:

flashback jelenetekben láthatjuk majd, ahogy Batman elfogja és börtönbe viszi Gyilkos Krokot, Harley Quinnt meg a többieket.
 

A maszk alatt pedig természetesen az új Bruce Wayne, Ben Affleck lesz.

Erre valószínűleg amiatt volt szükség, mert a két és fél órásra nyújtott Batman Superman ellent a lelkes DC-fanatikuson kívül mindenhol lehúzták (a mi lesújtó kritikánk itt olvasható, ez pedig az embargós kritika paródiaváltozata), Ben Affleck alakításával viszont senkinek sem volt problémája. Így a Warner stúdió inkább biztosra megy, és berakta Batmant is az augusztusban mozikba kerülő kérpegényfilmbe, amiben Bruce Wayne leghírhedtebb ellenfeleinek, Gyilkos Kroknak, Harley Quinnek, Deathshotnak és a többieknek kell megmentenie a világot.

A 827,3 millió dollárt kaszáló Batman Superman ellen rossz visszhangja (és az R kategóriás Deadpool sikere) miatt a Warner nemrég többmilliós pótforgatást rendelt el az Öngyilkos osztaghoz. Sokkal több vicces jelenete lesz például Joker barátnőjének, Harley Quinnek, akit A Wall Street farkasa sztárja, Margot Robbie alakít. (via Geektyrant)

Ne maradjon le semmiről!