Index Vakbarát Hírportál

Két komédiás beszállt az új Jumanjiba

2016.05.12. 13:48

Jövő nyáron érkezik a mozikba a Sony stúdió Jumanji rebootja. Áprilisban már beszámoltunk róla, hogy Dwayne "The Rock" Johnson lesz a főszereplő. Akkor még kérdéses volt, de mostanra hivatalossá vált, hogy Kevin Hart és Jack Black is részt vesz a néha életveszélyes  társasjátékozásban.

Johnson az Instagramján keresztül üdvözölte kollégáit. A kollázs mellé írt üzenetében azt írja, hogy biztos benne, hogy Black élete alakítását fogja nyújtani, majd a közönségi is megérti, hogy mire gondol, ha egyszer kiderül, hogy pontosan milyen szerepet alakít. Megerősítette Kevin Hart közreműködését is, akivel megtalálhatták az összhangot a hamarosan érkező Központi hírszerzés forgatásán, a néhány héttel ezelőtt tartott MTV Movie Awards díjátadó házigazdáiként is jól működtek együtt. 

A film marketingjét Johnson két nappal ezelőtt kezdte, szintén Instagramon keresztül. Ebben a posztban leírta, hogy mikor először találkozott Robin Williams-szel, akkor annyira a sztár hatása alá került, hogy egy szót sem tudott kinyögni. Williams azonban kedvesen kezelte a helyzetet.

Johnson a film egyik producere is, és kiemelte azt is, hogy a reboot tisztelegni fog Williams filmben alakított karaktere előtt egy igazán különleges módon. A következő hetekben még két bejelentésre lehet számítani. Öt fontos szerep van a filmben, ebből kettő már elkelt, még egy női és egy férfi főszerep is kiadó.

Ne maradjon le semmiről!