Index Vakbarát Hírportál

Tényleg Aaron Paul lökte le a gyerekét egy szikláról?

2016.06.29. 14:00

Megérkezett az első előzetes Liz Jensen brit írónő The 9th Life of Louis Drax című könyvének filmváltozatához. A mozit a francia Alexandre Aja rendezte, aki korábban a Magasfeszültség, a Tükrök, a Szarvak és a Sziklák szeme című filmeken dolgozott.

A történet főszereplője egy Louis Drax nevű kisfiú, akinek fiatal kora ellenére már nyolc halálközeli élménye is volt, aztán a kilencedik születésnapján rejtélyes körülmények között lezuhant egy szikláról.

Miközben a rendőrség a majdnem végzetes esés ügyében nyomoz, a kissrác orvosa – akit A szürke ötven árnyalatából és a Sofia Coppola-féle Marie Antoinette-filmből ismert Jamie Dornan alakít – megpróbál a fiú tudatalattijában kutakodva magyarázatot találni arra, hogy mégis mi történt a szakadéknál. Felmerül ugyanis a gyanú, hogy Louis balhés apja lökhette a mélybe, akit a Breaking Bad marha sokat bitchelő Jesse Pinkmanje, Aaron Paul játszik.

A szálakat csak tovább bonyolítja, hogy a doki közben belezúg Louis anyjába, akit meg Az ismeretlen Drakulából és A csodálatos Pókember 2-ből ismerős Sarah Gadon alakít. Azoknak, akik kíváncsiak, hogyan zuhant le Louis a szikláról, egészen szeptemberig kell várniuk a válaszra, a film akkor kerül ugyanis mozikba az Egyesült Államokban. Vagy nyári olvasmány gyanánt fel lehet hajtani a regényt is akár.

The 9th Life of Louis Drax (2016) előzetes

Ne maradjon le semmiről!  • Tippek
  • Lakáshitel