Index Vakbarát Hírportál

J. K. Rowling már megírta a Legendás állatok folytatását

2016.07.04. 14:21

J. K. Rowlingról tényleg nem lehet azt mondani, hogy a babérjain ülne: tíz év alatt írta meg hétrészes Harry Potter-sorozatát, emellett pedig azért még jó néhány munkája megjelent. A Legendás állatok és megfigyelésük például még mozikba sem került, máris kész van a folytatással.

Ezt David Yates, a legutóbbi Potter-filmek rendezője árulta el a most bemutatott Tarzan legendája című filmjének premierjén. „Kész van az elsővel, megírta a másodikat, és már a harmadikhoz is megvannak az ötletei” – mondta a Legendás állatokat megfilmesítő Yates.

Eddig sem volt titok persze, hogy a Legendás állatokból filmtrilógia készül, vagyis a Warner Bros. feje előbb azt nyilatkozta, hogy minimum három film készül Rowling könyvéből, aztán maga a szerző jelentette be a Twitteren, hogy trilógia lesz a könyvből. Az egyik várhatóan 2018-ban, a másik pedig 2020-ban fog megjelenni.

A Legendás állatok (mármint az első rész) idén novemberben fog mozikba kerülni. A film Rowling magyarul is megjelent szörnyismereti tankönyvén alapul, és mivel a történet 70 évvel a Bölcsek köve eseményei előtt játszódik, sem Harry, sem Ron és Hermione nem szerepel benne.

Ne maradjon le semmiről!