Index Vakbarát Hírportál

Jim Carrey barátnője nem tudta feldolgozni a szakítást

2016.07.06. 15:34

Tavaly szeptemberben halt meg Jim Carrey barátnője, Cathriona White, és bár már akkor is szinte biztosra lehetett tudni, az öngyilkosságot, újabb részletek csak most derültek ki a halálával és a búcsúlevelével kapcsolatban, írja a People.

Az orvosi vizsgálatok egyértelművé tették, hogy gyógyszer-túladagolásban halt meg Carrey barátnője, és a búcsúlevél most arra is bizonyíték, hogy a színész miatt. A pár három nappal White halála előtt szakított, amin White nem tudta túltenni magát.

Három napja próbálom felfogni, hogy nem vagy itt velem. Folytathatnám persze tovább, törött szívvel is, hogy újra összerakjam a darabokat, de nincs hozzá erőm. Sajnálom, hogy úgy érezted, nem voltam ott veled. A legjobb részemet próbáltam neked adni

- írta White egy levélben, amit a rendőrség talált meg. Hozzátette még, hogy fogalma sincs a temetés menetéről, és mivel Carrey-t tekinti családjának, bármi jó lesz neki, amit ő választ.

A sminkes White és Carrey 2012-ben találkoztak egy forgatáson, és a nőt mindenki vidám jelenségnek ismerte, bár tudott nagyon lehangolt is lenni. Sokszor panaszkodott, hogy nagyon hiányzik neki Írországban lévő családja, de saját elmondása szerint őrülten szerelmes volt a színészbe.

A rendőrség három doboz gyógyszert, fájdalom csillapítókat és altatókat talált White teste mellett, amelyek egyébként valószínűleg mind Carrey gyógyszerei voltak. Legalábbis erre utal, hogy a színész üzenetben kérdezte White-tól, hogy hova tűntek a gyógyszerei a mosogató alól.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Ne maradjon le semmiről!