Index Vakbarát Hírportál

Újabb nevek csatlakoztak a Szárnyas fejvadászhoz

2016.07.14. 13:23

David Dastmalchian and Hiam Abbass is csatlakozott a Szárnyas fejvadász stábjához, ami nekünk leginkább azért hír, mert a film Budapesten forog, így szinte biztosan lehet majd a színészekkel itt is találkozni. Ryan Gosling már majdnem egy hónapja megérkezett Budapestre, a színész élettársával, Eva Mendes-szel és két gyerekükkel érkezett, és kutyáját, a 2000-ben egy menhelyről adoptált George-ot is elhozta magával.

Dastmalchian amúgy többek között a Marvel Hangya című filmjében játszott tavaly, meg a Fogságban című 2013-as thrillerben. Abass pedig játszott a Münchenben és az Exodus: Istenek és királyok című filmben is. Hogy a Szárnyas fejvadászban mit játszanak majd, azt egyelőre nem lehet tudni, mint ahogyan azt sem, hogy részt vesznek-e a budapesti forgatáson és mikor érkeznek. A folytatásban szerepel még természetesen Harrison Ford, meg Mackenzie Davis és Robin Wright is.

A Szárnyas fejvadász 2 forgatása az egyik legnagyobb szabású külföldi produkció lesz Magyarország filmtörténetében, hiszen információink szerint a magyar filmes kapacitás nagy részét lefoglalja. A folytatás Ridley Scott ötletén alapul, de nem ő, hanem Hampton Fancher, az első film társszerzője írta a forgatókönyvét, amiről annyit tudni csak, hogy évtizedekkel később játszódik, mint az első film. A Szárnyas fejvadász 2 2018 elején kerül majd mozikba.

Ne maradjon le semmiről!