Index Vakbarát Hírportál

Sokkal durvább lesz az utolsó Wolverine-film

2016.10.06. 12:09

Hugh Jackman Twitterén jelentette be a Farkas 3. részének a címét, ami nem lesz más, mint a szereplő keresztneve, azaz Logan. 

Arról már írtunk, hogy ez lesz Hugh Jackman számára az utolsó film Farkas (Rozsomák) szerepében, ahogy arról is beszámoltunk, hogy végre 18 éven felülieknek fog szólni a film és hitelesebben tudják majd a képregényekben sokszor vérengző mutáns történetét vászonra vinni.

A rendező James Mangold (A nyughatatlan, Copland) Twitterén megosztotta a forgatókönyv második oldalát, ami szintén megerősíti azokat az eddig pletykákat, amik a film eddiginél felnőttesebb hangvételéről szólnak. A fényképen olvasható sorok alapján egyértelmű, hogy az alacsonyabb korhatárral dolgozó Marvel vagy DC filmekkel ellentétben, itt az emberek úgy fognak hullani, ahogyan az hiteles. Nem fognak finomkodni, és még káromkodás is lesz.

A történet alapját az Old Man Logan képregény képezi majd és azt figyelhetjük benne, hogy a főszereplő regeneráló képessége egyre gyengül, amitől folyamatos fájdalomban él. Ahhoz, hogy ezt el tudja viselni alkoholos italokhoz nyúl. A filmben feltűnik még Richard Grant, Boyd Holbrook, Stephen Merchant, és Elizabeth Rodriguez is, a szerepeikről viszont egyelőre vajmi keveset tudni. 

A Logan 2017 márciusában érkezik a mozikba.

Ne maradjon le semmiről!