Index Vakbarát Hírportál

Nagyon pörög az Assassin's Creed új előzetese

2016.10.19. 12:15

Michael Fassbender már az év elején megmondta, hogy szerinte óriási lesz az Assassin's Creed filmváltozata. "Úgy érzem, valami igazán különlegeset hoztunk létre, olyasvalamit, ami nagyon eredeti lesz ebben a műfajban" – lelkendezett a színész a forgatások után egy másik interjúban is.

Májusban aztán kijött az első előzetes a filmhez, a látottak alapján pedig gyorsan meg is írtuk, hogy nagyon súlyos lehet majd a végeredmény. A hossza alapján máris az: nem csekély 140 percről szólnak a legfrissebb értesülések, ami az időben ugráló történetvezetés miatt simán indokoltnak is tűnik.

A sztori ugyanis arról szól, hogy a Michael Fassbender által alakított főszereplő tudatát visszarepítik a spanyol inkvizíció idejére, hogy egy felmenője bőrébe bújjon – bár a többség legnagyobb bánatára kiderült, hogy a film nagyjából harmada játszódik csupán a múltban.

Az első előzeteshez képest a legfontosabb különbség talán az, hogy ebben már nem Kanye West száma szól, azt ugyanis nagyon utálták az emberek, bár az első reakciók alapján a YouTube-kommentelők ezzel a számmal sem bánnak kesztyűs kézzel.

A film egyébként karácsonyra kerül majd a mozikba, és az a Justin Kurzel jegyzi, aki a Macbeth-et is rendezte, valamint szerepel benne a francia Marion Cotillard is, akit láthattunk már az Eredetben, a 2007-es Édith Piaf-filmben, A sötét lovag: Felemelkedés című Batman-moziban, valamint a Macbeth-ben is, ahol Fassbender mellett tűnt fel.

Ne maradjon le semmiről!