Index Vakbarát Hírportál

Colin Firth is csatlakozik az új Mary Poppins-filmhez

2016.10.20. 09:50 Módosítva: 2016.10.20. 10:44

Eleve remek hír, hogy a Disney folytatást tervez a klasszikus Mary Poppins-filmnek, Mary Poppins visszatér címmel, de még nagyobb bizakodásra ad okot, az alakuló szereposztás. Emily Blunt neve Csudálatos Mary-ként már biztosnak tűnik, a másik főszereplő Lin-Manuel Miranda lesz, és most a Variety azt írja, hogy a filmhez csatlakozik Colin Firth is.

A színész William Weatherall Wilkinst, a bank elnökét játsza majd, a bankelnök az eredeti filmben egyébként nem kapott nagy szerepet, kíváncsiak vagyunk a folytatásban ez hogy alakul. Az új film az eredeti rész után 25 évvel játszódik, a történet szerint Michael és Jane Banks már felnőttek, és egyszer csak váratlanul meglátogatja őket régi dadájuk, Mary Poppins. A filmben Meryl Streep is szerepel majd, ő Mary Poppins unokatestvérét alakítja.

A rendező Rob Marshall, a forgatókönyvet pedig az Oscar-díjra jelölt David Magee írja, P.L Traves munkái alapján, a filmben új dalok is lesznek majd, a film sajnos még sokára, 2018 karácsonyán kerül a mozikba.

Ne maradjon le semmiről!