Index Vakbarát Hírportál

George Lucas elmondta a véleményét az új Star Wars-filmről

2016.12.06. 06:58

Pedig annak idején nagyon nehezen ment neki a szakítás: arra számított, attól még, hogy eladta a Lucasfilmet a Disney-nek, ő marad a sorozat mindentudó keresztapja, akit mindenki megkeres minden ötlettel. Nem így lett. De azért már Az ébredő erőről is azt mondta: "Szerintem a rajongók szeretni fogják. Az a fajta film, amire vártak."

Most viszont, úgy tűnik, végleg megtört a jég. George Lucas is azok között volt ugyanis, akik már most megnézhettek fél órát a Zsivány Egyesből (hogy mit láttak, azt ebben a cikkünkben részleteztük). A helyzet azért is különös, mert a Zsivány Egyes az első olyan film, amely nem folytatása lesz a már új kreatívok által megírt, új epizódoknak, hanem a legelőször bemutatott film előtt, a még Lucas által készített A Sithek bosszúja után játszódik, és csupa olyasmiről szól, amiről nyilván Lucasnak is megvan a saját verziója - és amiről nem kérdezte meg senki.

Ennek ellenére minden a lehető legjobban alakult. Gareth Edwards rendező ugyanis egy sajtókonferencián elmondta a jelenlévő újságíróknak, Lucas a vetítés után felhívta telefonon, és teljesen elégedett volt azzal, amit látott - írja a ScreenRant.

"Két nappal ezelőtt megmutattuk George-nak a filmet, aztán mind beszéltünk vele telefonon, végül tegnap én is tudtam beszélni vele. Nem akarok semmit a szájába adni, de annyit őszintén elmondhatok, hogy

most már boldogan halhatok meg.

Nagyon tetszett neki a film. Ez sokat jelent nekem. Hogy őszinte legyek, és nem azért, hogy bárkit is megbántsak a jelenlévők közül, számomra ez a legfontosabb visszajelzés. Tudjátok, hogy ti is fontosak vagytok számomra, de ő mégiscsak egyfajta isten... Ezt a beszélgetést fogom felvésetni a síromra. Mindennél többet jelent nekem az ő véleménye."

Ne maradjon le semmiről!