Index Vakbarát Hírportál

A Zsivány egyest zsidó propagandafilmnek tartják a fajvédők

2016.12.08. 21:00

Csak idő kérdése volt, mikor áll elő valamelyik náci/fajvédő/antiszemita gittegylet azzal, hogy a még be sem mutatott Zsivány egyes tulajdonképpen egy propagandafilm, ami a fehér faj eltiprásáról és a  nem fehérek (meg a zsidók) mesterséges előtérbe tolásáról szól, szóval annyira nem csodálkozunk az Infostormer nevű oldal (mottó: a zsidó zsarnokság eltiprója) cikkén, röhögni viszont nagyon jókat lehet rajta. 

Bojkottálni kell a filmet, mert fehérgyűlöletet és zsidó propagandát terjeszt, szűrhető le az írásból, aminek szerzője természetesen csak arra a nettó 8 percet kitevő képsorra tud támaszkodni, amit a trailerekben látott. De hogy!

A nemrég megjelentetett előzetes a Star Wars 7-hez hasonlóan nem más, mint a zsidók rejszbankjába való fehérgyűlölet-fantázia. A főszereplők közül majd' mindegyik nem fehér, a főszereplő meg egy öntudatra ébresztett fehér nő.

Van tovább is:

Bojkottálni kell a filmet, ahogy az ezt megelőzőt a maga öntudatra ébresztett fehér női főhősével és retardált néger rohamosztagossal. Ez is pont olyan rossz lesz, mint amaz, ami az első Star Wars-film sztorijának átdolgozása volt.

Az oldal nemrég vált a neonácik számára nagyon is valós, a normális emberek által körberöhögött "háború" központjává, aminek a lényege, hogy mozifilmek kitalált karakterei (meg a zsidók) ellen folytatnak egyfajta kereszteshadjáratot a szájkarate eszközeivel. Meggyőződésük, hogy a hollywoodi zsidómaffia a fehéreket, leginkább a fehér férfiakat akarja eltiporni, a fehér nők és a nem fehér nők, férfiak és genderfluid személyek mutogatásával.

Trivia: az oldalon a Star Wars három zárójel között szerepel, így: (((Star Wars))), azért, mert a zsidókat így szokás jelölni neonáci körökben.

A hiszti a szereposztás miatt tört ki, igaz, arról nem szól, hogy a film, ahogy az eddigi hét hivatalos Star Wars-mozifilm is, tele van idegen lényekkel, mert hát csak egy űroperáról van szó, ugye. Namármost a zsidók a fehéreket Jabbával és ewokokkal akarják eltiporni, vagy hogy? A konszenzus az, hogy hajrá Birodalom, mert ott legalább rendes fehér emberek vannak. Meg Dart Vader, akinek egy fekete színész a hangja, DE EZ ILYENKOR NEM SZÁMÍT.