Index Vakbarát Hírportál

Tim Burton gazembert farag Tom Hanksből

2017.01.13. 07:14

Mindenki rendes embere, Tom Hanks idén két filmben is gazember lehet végre, az egyik, a The Circle bemutatás előtt áll, a másikat meg valamikor ősszel forgatnák, ha minden igaz. A címe Dumbo, és igen, a Disney újabb animációs klasszikus-feldolgozása lesz, amiben animált és élő szereplőket vegyesen szerepeltetne a rendező Tim Burton.

A főszerepre Will Smith-t nézték ki, aki, ha elvállalja a szerepet, az nagyon betenne a Bad Boys 3-nak, mivel a két film forgatása párhuzamosan zajlana, és ez ugye nem kivitelezhető. A Variety szerint ha Smith a Dumbót részesíti előnyben, a Bad Boys 3 kerülne parkolópályára (vagy végképp felhagynának az évek óta húzódó megvalósítással).

A főgonoszt Tom Hanks alakítaná, akivel egyelőre csak tárgyal Burton és a Disney, de az is előfordulhat, hogy Hankset jobban érdekli majd a The Grey Hound című 2. világháborús dráma. A film a rajzfilm történetét dolgozza majd fel, Smith annak a kissrácnak az apját alakítaná, aki összehaverkodik a Dumbo nevű kiselefánttal, akit sokat gúnyolnak, és emiatt depis lesz, de a gyerekhaver és egy kisegér kihozza belőle a repülő elefántot.

A Disney 2014-ben kezdett neki az élőszereplős feldolgozásoknak a Demónával, amit idén A szépség és a szörnyeteg követ majd Emma Watson főszereplésével. Ennek az előzetesét 91,8 millió alkalommal nézték meg a YouTube-on, amivel nézettebb, mint Az ébredő erő trailerje, és az év egyik legjobban várt filmje lett. 

Ne maradjon le semmiről!