Index Vakbarát Hírportál

Gerard Butler továbbra is csak akciófilmekben gondolkodik

33
2017.02.04. 11:45

Gerard Butler nem fél a skatulyától. A 47 éves skót színész utoljára az egészen gyengén sikerült Támadás a Fehér Ház ellen 2 - London ostroma című filmjével szerepelt a magyar mozikban, de azóta is gőzerővel dolgozik. Viszont az Így neveld a sárkányodat című animáción végzett szinkronmunkáját leszámítva, többnyire csak keményen akciózó karaktereket játszik el.

Legújabb projektjének címe Snow Ponies lesz és és egy csoport férfiról szól, akik embert próbáló körülmények között igyekeznek célba juttatni egy csomagot. Arról fogalmuk sincs, hogy mit szállítanak valójában és a vidék, ahol járnak annyira próbára teszi őket, hogy választhatnak a túlélés vagy a becsület között. Arról már nem is beszélve, hogy még banditák is pályáznak a szállítmányukra. Akcióból tehát nem lesz hiány.

Némi bizalomra adhat okot, hogy a forgatókönyv 2006-ban szerepelt a Black Listen, vagyis a "Hollywood legjobb forgatókönyveit összegyűjtő listán", viszont biztos okkal nem nyúlt hozzá senki ilyen hosszú ideig. A rendezői feladatokat Darrin Prescott látja el, akinek a neve ismeretlenül csenghet, pedig egy elismert szakemberről van szó. Prescott olyan akciófilmek kaszkadőrmutatványaiért volt felelős, mint A Bourne-ultimátum vagy a hamarosan bemutatásra kerülő John Wick második epizódja.

Butler producerként is részt vesz a projektben, amit a hamarosan elkezdődő Berlini Filmfesztiválon igyekeznek majd értékesíteni.

Ne maradjon le semmiről!