Index Vakbarát Hírportál

Bűnősnek találták a gyilkossággal vádolt piros Power Rangert

2017.03.17. 11:06

Bűnösnek találták gyilkosság miatt Ricardo Medina Jr-t, akit leginkább a piros Power Rangerként lehetett ismerni a rengeteg évadot megélt ifjúsági szuperhős-sorozatból, írja a The Wrap. Medinát még 2015 februárjában tartoztatták le, amiért leszúrta a lakótársát.

Medina azt vallotta, hogy önvédelemből szúrta le lakótársát, a 36 éves Joshua Suttert, miután a férfi berontott a szobájába. Azonban a nyomozás új részleteket fedett fel, többek között azt is, hogy Media egy szamurájkarddal szúrta meg Suttert több alkalommal is. Érdekesség, hogy Medina abban a Power Rangers Samurai sorozatban szerepelt, amiben a japán akciófilmek mintájára, kifejezetten erőszakos jelenetek szerepeltek, és annak idején a műsor ezért rengeteg kritikát kapott. Medina egyébként a Samurai-ban csak egy Deker nevű sokadik mellékszereplőt alakított pár rész erejéig.

A bíróság emberölés miatt bűnősnek találta Medinát, aki a tette miatt hat év börtönbüntetésre számíthat. Az enyhének tűnő ítéletbe beleszámíthat, hogy Medina az összetűzés után azonnal hívta a rendőröket.

Alig pár nap múlva mutatják be Amerikában az új Power Rangers-filmet, aminek lehet annyira nem jött jól a mostani ügy sajtónyilvánossága, még ha Medina csak pár évadon keresztül viselte a piros Ranger jelmezét.

Ne maradjon le semmiről!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport