Index Vakbarát Hírportál

Bemutatkoznak Az Igazság Ligája hősei

2017.03.24. 10:59

Holnap debütál Az Igazság Ligája előzetese, de apró részletekben már elkezdték bemutatni a film hőseit. Három rövid teaserben láthatjuk Batmant, Aquamant és Flash-t is.

Az első videóban a nagyon szomorúnak tűnő Ben Afflecket lehet látni, majd bepattan a batmobilba és onnan nyomja az akciót.

A másik videóban már Jason Momoát láthatjuk, mint a filmvásznon először látható Aquaman, ahogy Batman átadja a védjegyének számító szigonyt.

Az utolsó felvételen pedig az ifjú Ezra Miller szerepel, mint a villámléptű Flash. Az elsőre feltűnik, hogy az élénk színeket eléggé rühellő DC képes volt sárga helyett kék villámokkal illusztrálni a szuperhős erejét. Ja, és ha valaki tudni akarja, a videók alatt végig az Icky Thump c. szám szól a White Stripestól.

Az Igazság Ligája november közepétől lesz látható a mozikban, és ez lesz a DC nagy válasza a Marvel Bosszúállókjára, ugyanis itt összefognak olyan ismert hősök, mint Batman (Ben Affleck), Superman (Henry Cavill), Aquaman (Jason Momoa), Kiborg (Ray Fisher), Flash (Ezra Miller) és Csodanő (Gal Gadot). Ehhez a DC és a Warner olyan nagyágyúkat dob még be az előbbieken túl, mint Jeremy Irons, Amy Adams, Amber Heard, J.K. Simmons, Jesse Eisenberg, Ciarán Hinds és Willem Dafoe.

Ne maradjon le semmiről!