Index Vakbarát Hírportál

Hugh Jackman táncolva találja fel a showbizniszt

2017.06.29. 07:20

A legendás cirkuszalapító, P. T. Barnum életét feldolgozó filmmusical rendkívül látványos előzetessel (és sajnos rettentő nyálas zenével) csinál kedvet a karácsonykor mozikba kerülő filmhez.

A The Greatest Showmant ugyan életrajzi filmként határozzák meg, de itt nyilvánvalóan a családi mozi igényeihez igazítva kiszínezett életutat kapunk, sok-sok tánccal és cirkuszjelenettel. A banktisztviselőből a modern szórakoztatóipar megteremtőjévé lett Barnumot pedig Hugh Jackman játssza, akinek egy másik életrajzi filmjét is bejelentették most, melyben a nyolcvanas évek amerikai demokrata elnökjelöltjét, Gary Hartot alakítja majd a The Frontrunner című filmben. Hart az idősebb George Bush kihívója volt, nem is állt rosszul, egészen addig, amíg egy magánéleti botrány miatt ki nem kellett szállnia a versenyből. 

A The Greatest Showmanben látható lesz még Michelle Williams, Zac Efron, Rebecca Ferguson és Zendaya, a musical zenéjét pedig a Kaliforniai álom betétdalaiért felelős páros, Benj Pasek és Justin Paul szerezték. 

Ne maradjon le semmiről!