Index Vakbarát Hírportál

Ebben a vicces British Airways videóban több sztár van, mint egy filmben

2017.07.19. 11:07

Nagyon vicces safety videót tett közzé a British Airways. A légtársaság a szokásos biztonsági videókat, vagyis amikben a légiutaskísérők bemutatják, hogy mi a teendő zuhanás esetén, hova kell tenni a csomagunkat, és hogy kell bekapcsolni a biztonsági övet, gondolták újra. A kisfilmben szerepel egy csomó sztár, többek között a 12 év rabszolgaságból ismert Chiwetel Ejiofor, a sztárszakács Gordon Ramsay, a Westworld színésznője, Thandie Newton, A Gyűrűk Ura Gandalfja, Ian McKellen, a Bridget Jones-filmekből ismert Jim Broadbent, Gillian Anderson és Rowan Atkinson, vagyis Mr. Bean szerepelnek.

A hatperces kisfilmben a sztárokat a brit komikus, Asim Chaudry instruálja egyik ismert karaktere, Chabuddy G bőrébe bújva. A poénokat nem szeretnénk lelőni, inkább nézzék meg a filmet, de egészen vicces, ahogy például Gillan Andersontól azt kéri, hogy legyen egy kicsit kevésbé komoly, elvégre ez nem az X-akták, itt nincsenek ufók.

A sztárok amúgy azért vállalták a szereplést, mert egy jótékonysági gyűjtést szolgál. A film végén felhívják a figyelmet azokra a borítékokra, amikbe bármelyik utas pénzt tehet, ezzel segítve a rászoruló gyerekeket. Aztán Mr. Bean azt is bemutatja, hogy hogyan nem kéne pénzt tenni a borítékokba.

A videót a légitársaság járatain 2017. szeptember 1-től vetítik majd.

Ne maradjon le semmiről!