Index Vakbarát Hírportál

Colin Farrellt kikészítik idegileg

2017.09.25. 13:40

Az idei cannes-i filmfesztiválon mutatkozott be a különös filmjeiről ismert Jorgosz Lantimosz (A homár) legújabb filmje, Colin Farrell-lel és Nicole Kidmannel a főszerepben. Ez kapta a legjobb forgatókönyv díját, de a vetítés után voltak, akik pfujoltak. Nem véletlenül, mindenképpen furcsa a magyar mozikba december 28-án kerülő film, amelynek magyar feliratos előzetesét először az Indexen lehet megnézni.

Colin Farrell egy sebészt alakít, aki feleségével (Nicole Kidman) és két gyerekével boldog életet él, amíg el nem kezdődik a film cselekménye. Akkor jönnek a bonyodalmak, aminek a közepében egy tinédzser fiú (Barry Keoghan) áll, akiről elég sötét titkok derülnek ki. Hozzánk hasonlóan a nemzetközi sajtó is egymásra licitálva dicsérte a színészi alakításokat, amelyek rengeteget tesznek hozzá a filmhez, ami olyan, mint egy horror, mégis nehéz úgy tekinteni rá.

Az előzetes hangulatát egyértelműen Ellie Goulding Burn című dala határozza meg, amit lassítva énekel az egyik szereplő. Soha nem gondoltuk volna, hogy egy ilyen, alapvetően házibulikba való sláger ennyire baljós is tud lenni.

Ne maradjon le semmiről!