Index Vakbarát Hírportál

Bepereli egyik vádlóját a Herkules-film nemi erőszakkal vádolt rendezője

2017.11.03. 11:04

Brett Ratner rendezőt hat nő vádolta meg zaklatással nemrég (két napja), köztük Olivia Munn és Natasha Henstridge, utóbbi egyenesen azzal, orális szexre kényszerítette, amikor még csak 19 éves modell volt. Ratner ügyvédjei útján kategorikusan tagadta a vádakat, de perelni egyelőre nem perelt - legalábbis ezekért a vádakért nem, viszont egy Facebook-posztért most igen, és a bíróságra viszi Melanie Kohlert egy október 20-i posztjáért. 

A redező/producer (Csúcsformában-franchise, X-Men: Az ellenállás vége, Hogyan lopjunk felhőkarcolót, Herkules) azért pereli a nőt, az Endeavor Talent Agency egykori alkalmazottját, mert az a posztban konkrétan azt állítja, hogy Ratner 2005-ben megerőszakolta.  A posztban a nő részletesen leírja, hogyan "cserkészte be" Ratner egy klubban, ahol a nő részegen mulatott.  Kohler azt állítja, Ratner egy másik producer, Robert Evans házába vitte el, és ott megerőszakolta, hiába közölte vele egyértelműen, hogy nem akar vele lefeküdni.

A nő azt írta a posztban, hogy Ratner azokkal, akiknek van hatalmuk, nagyon tisztelettudó, de a tehetetlenek, a beosztottak már más tészta, őket semmibe vette. Ratner ügyvédjei a poszt "Ratner 12 évvel ezelőtt egy éjszaka erejéig biztos, hogy szexuális ragadozó és erőszaktevő volt" mondata miatt perelnek. Kohler az esetről senkinek nem beszélt, és most is csak azért szólalt meg, mert a Weinstein-botrány kezelése felbátorította, és azt reméli, megváltozik a hollywoodi nem szól szám, nem fáj fejem kultúra.

Ratner szerdán perelte be a nőt rágalmazásért. 

Ne maradjon le semmiről!