Index Vakbarát Hírportál

Dwayne Johnson legjobb barátja egy albínó gorilla

2017.11.17. 18:15

Megjelent a Rampage című film első előzetese, amiben Dwayne Johnson - minő meglepetés - megint felbukkan a dzsungelben (mint a hamarosan megjelenő Jumanjiban), illetve nagyon igyekszik túlélni egy nagyvárosi pusztítást (mint a Törésvonalban).

A Rampage a '80-as, '90-es évek egyik slágerjátéka volt, amiben az emberek különböző hatalmas szörnyek bőrébe bújhattak, és az volt a cél, hogy pusztítsanak el egy komplett várost, mielőtt megállítja őket a katonaság. Valahogy így:

Na, mivel Hollywoodban már senki nem mer olyan filmre pénzt adni, ami nem valaminek az adaptációja, ezért a Rampage videojáték is megkapta a saját filmes feldolgozását. Ebben Johnson egy Davis Okoye nevű főemlős-kutatót alakít, aki valamiért jobban kijön az állatokkal, mint az emberekkel. Az új trailerben ez különösen igaz egy hatalmas, albínó gorillára, akire Johnson úgy hivatkozik, mint a barátja. A George nevű gorillát befogják, majd kísérleteznek vele, aminek köszönhetően hatalmasra nő, és vad pusztításba kezd Chicagóban. Közben kiderül, hogy nem George az egyetlen túlméretezett vadállat, amely veszélyt jelent mindenkire. A trailer alapján egyébként nagyon úgy tűnik, hogy a bántóan alulbecsült Kong: Koponya-sziget c. filmet egyszerűen fogták, és áttették egy nagyvárosi katasztrófafilmbe, mint a Törésvonal.

A filmben felbukkan még az ismét (Walking Dead, Watchmen) badass szerepeket kapó Jeffrey Dean Morgan, illetve Naomie Harris, Joe Manganiello és Malin Akerman is. A rendező természetesen az a Brad Peyton, aki legalább annyira imád Johnsonnal dolgozni, mint amennyire dzsungeles (Utazás a rejtélyes szigetre 1-2) vagy városelpusztítós filmeket (Törésvonal) rendezni.

A Rampage-et jövő tavasszal Magyarországon is bemutatják.