Index Vakbarát Hírportál

Will Smith egy orkot kapott társnak

2017.12.14. 14:39

"Olyan, mintha a Kiképzés találkozott volna A Gyűrűk Urával" – mondta Will Smith a nyáron a Bright című filmjéről, ami épp karácsony előtt landol majd a Netflixen. A Bright tíz nappal a debütálás előtt új előzetest kapott.

A haverzsarus (buddy cop) film főszereplője Will Smith, aki egy rendőrt alakít, ork társát pedig Joel Edgerton, aki szerepelt A klónok támadásában, A nagy Gatsbyben és a Fekete misében, Az ajándék című filmjében pedig többek között magát rendezte.

A Brightot az a David Ayer rendezte, aki a Suicide Squadot is jegyzi, valamint olyan zsarufilmeket, mint a Kiképzés, Az utca királyai, a Szabotázs vagy Az utolsó műszak. A forgatókönyvet pedig Max Landis írta, aki Az erő krónikáján, a Gyilkos pároson és a BeSZERvezvén is dolgozott.

"Smith rendőrként az orkok közül kap maga mellé egy párt, akiért nyilván nem rajong, hiszen a tündéreket sem nagyon bírja, de végül kénytelen lesz vele együtt dolgozni, hogy megtaláljanak és hatástalanítsanak egy mindenkire veszélyes tömegfegyvert, egy varázspálcát" – foglaltuk össze a sztorit korábban.

A filmben feltűnik még Noomi Rapace, Dawn Olivieri, Edgar Ramírez, valamint néhány zenész is, mint Machine Gun Kelly, Kiiara, Future és Ty Dolla Sign. Bemutató a Netflixen december 22-én, nálunk is.

Ne maradjon le semmiről!