Index Vakbarát Hírportál

Lekapcsolták a lélegeztetőgépről Jessica Falkholt ausztrál színésznőt

2018.01.11. 21:44

Egy nappal a családtagjai temetése után lekapcsolták a lélegeztetőgépről az autóbalesete után kómában fekvő Jessica Falkholt ausztrál színésznőt, írja a BBC az ausztrál sajtóban megjelent információk nyomán.

Jessica Falkholt színésznő karácsonykor, december 26-án, szenvedett autóbalesetet Ausztrália Új-Dél-Wales államában. A balesetben a színésznő két szülője, a húga, valamint a másik autó sofőrje is meghalt.

A két szülő a helyszínen azonnal életét vesztette, a lánytestvér pedig három nappal később halt meg a kórházban. A 29 éves színésznőt a baleset után még két hétig kómában tartották, majd az életben maradt családtagok kérésére végül lekapcsolták a lélegeztetőgépről.

Jessica Falkholt szerepelt az Otthonunk és a Behajtók című sorozatokban, valamint az elvileg idén mozikba kerülő Harmony forgatásán is részt vett a Háborgó mélységből és a Romper Stomperből ismert Jacqueline McKenzie mellett.

Az ausztrál rendőrség még mindig nyomoz a baleset ügyében, a karambolban a másik autó 50 éves sofőrje is meghalt.

EDIT: A hozzátartozók döntése és a korábbi címadásunk ellenére Jessica Falkholt még életben van, állapota azonban kritikus, erősítette meg a kórház pénteken, a cikkünk megírása után. Csütörtök este egy ideig a Wikipédia-oldalán is az szerepelt, hogy Jessica Falkholt 2018. január 11-én meghalt, ezt az információt azonban később eltüntették az oldalról. Az Otthonunk stábja közben a Twitter-csatornáján búcsúzott el a színésznőtől ("Nyugodj békében" – írták), a posztot azonban később törölték. Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport