Index Vakbarát Hírportál

Végre befuthat az új Brad Pitt

2018.02.08. 11:27

Armie Hammer karrierje új lendületet kaphat a Call Me By Your Name (Szólíts a neveden) sikere után. Luca Guadagnino rendező (A Bigger Splash) szerelmes filmje nagyot megy, három Golden Globe-ra (köztük Hammert a legjobb férfi mellékszerepben) jelölték, és négy Oscarra. Ez pedig lökést adhat Hollywood egyik legígéretesebb sztárja, Armie Hammer pályájának is. Most például leszerződött egy izgalmasnak tűnő thrillerre. Ebben egy New Orleans-i csapost játszik, akivel nagyon fura dolgok történnek, amikor felveszi a telefont. A filmet március végén kezdik forgatni, és jövőre kerül a mozikba.

Hammert A közösségi háló-beli dupla alakítása óta (ő játszotta a Vinklewoss ikreket) hatalmas ígéretként tartják számon, de eddig nem igazán jöttek össze a dolgai. Pedig mindene megvan ahhoz, hogy ő legyen az új Brad Pitt: magas, jóképű, tökéletes a mosolya, tehetséges, szimpatikusan, okosan nyilatkozik és a Call Me By Your Name-ből az is kiderült, hogy nem fél kilépni a komfortzónájából. De eddig olyan buktákba futott bele, mint A magányos lovas vagy Az U.N.C.L.E. embere.

Most viszont szintet léphet, a Call Me By Your Name után, de az új thrillere előtt még láthatjuk Az egyenjogú nem egyik főszerepében is, ami Ruth Bader Ginsburg életrajza. Ő volt az első nő, akit kineveztek a Columbia Egyetem professzorának. 1992-ben Clinton elnök javaslatára a legfelsőbb bíróság tagja lett, egész életében a nők jogaiért harcolt. Hammer a férjét fogja játszani. 

Ne maradjon le semmiről!