Index Vakbarát Hírportál

Beüti a fejét, és azt hiszi, hogy bombanő

2018.02.12. 05:56

Kicsit a magyar Coming Out jutott eszembe Amy Schumer új vígjátékának előzetesétől, csak míg ott a meleg Csányi Sándorból lesz hetero egy fejre mért ütés miatt, az I Feel Pretty főszereplője egy szerencsétlen fitness-baleset hatására egy nap azt gondolja magáról, hogy bombajó nő lett belőle.

Az első előzetes alapján úgy tűnik, hogy az I Feel Pretty ezt az egy poént fogja jó sokáig, konkrétan egy egész filmen keresztül fejni, a főszereplő miniszoknyát fog venni, magabiztosan hajt pasikra, jelentkezik egy modellügynökségnél, és elmegy egy vizespólóversenyre is. Furcsa módon Schumernek az alkotói folyamathoz nem volt köze, a filmet A bambanő és a Hogyan legyünk szinglik írópárosa, Abby Kohn és Mark Silverstein készítették. Schumer mellett feltűnik még benne Michelle Williams és Emily Ratajkowski is.

Schumerről még 2017-ben írtunk egy portrét, kicsit szomorú látni, hogy az akkoriban körbeünnepelt komikus olyan kevésbé fantáziadúsnak tűnő filmekben tűnik fel, mint mondjuk az egészen pocsék Ó, anyám!

Az I Feel Pretty-t június 28-án mutatják be Magyarországon.