Index Vakbarát Hírportál

Folytatást kapott Gerard Butler tesztoszteronbombája

2018.02.14. 08:40

A GengszteRzsaruk az a film, amiben ez egyik karakternek annyi dialógus jutott, hogy 

FASZOM!

de tényleg, miközben a többiek lövöldöznek és magvas keményember-frázisokat lőnek át egymásra a golyózáporban, neki az maradt, hogy

FASZOM!

És ehhez a teljesen átlagos, sablonos karakterekkel és béna történettel operáló akciófimhez, ami egyébként Michael Mann Szemtől szemben című klasszikusénak a nem hivatalos és iszonyú béána remake-je (azaz nyúlása), folytatást készítenek, mert Hollywoodban mindenkinek elment a maradék esze is.

Amiért tök érthetetlen az egész (amellett, hogy ugye egy rossz filmről beszélünk) az az, hogy az első rész bevétele 57 329 180 volt világszerte, csak az USA-ban 2432 teremben vetítették, azaz nem egy elhallgatott Kojot volt hanem egy Pappa Pia, mármint terjesztésileg értve, mégsem kellett a nézőknek. A büdzséjét nem tudni, ránézésre cakkpakk 35-40 millió dollárba kerülhetett, meg az apró, szóval anyagilag talán mérsékelt sikernek nevezhetjük, de annál többnek nemigen. 

Butler mellett visszatér a filmbe 50 Cent és O’Shea Jackson Jr. is, a forgatókönyvet a rendező Christian Gudegast írja majd, a színhely meg Európa lesz, ahol Butler karaktere a gyémántrablásba keveredő Jacksont üldözi és mintegy mellékesen lebuktatja a Rózsaszín párducok néven ismert gyémántrabló-bandát. Forgatás még idén.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?