Index Vakbarát Hírportál

Nyáron már forgatják a Star Wars IX-et

2018.02.14. 11:12

Ennyi a hír, bejelentették, így lesz, kész, de hogy cikk legyen belőle, kicsit fel kell habosítani, szóval:

2019 december 20-án kerül mozikba a harmadik Star Wars-trilógia zárófilmje, az egyelőre cím nélküli Star Wars IX, amit a VII. epizódot is készítő J.J. Abrams rendez majd. Eredetileg nem ő ült volna a rendezői székben, hanem Colin Trevorrow, de ő kiszállt/őt kirúgták a projektből/projekt mellől. 

A forgatás nyáron kezdődik, azaz ugyanazt a menetrendet követi, mint az előző két film: forgatás nyáron, utómunka télen, marketingkampány a bemutató évében végig. Az infót maga Abrams hozta nyilvánosságra, amikor egy videóban arról beszélt, hogy gőzerővel dolgozik a film előkészítésén, amit majd nyáron forgat. A videóban van pár új képkocka a Solo című, tavasszal mozikba kerülő antológiafilmből, amit Abrams egyik mentora, Ron Howard rendezett.

Abrams eredetileg nem akarta elvállalni a IX. részt, de a lehetőség túl vonzó volt neki ahhoz, hogy nemet mondjon. Meg, gondolom, a szabad szemmel is jól látható dollárköteg, de ne legyünk anyagiasak, Star Warst szerelemből és presztízsből is rendez az ember, kivéve, ha Colin Trevorrow-nak hívják, és nem akarja, hogy a Disney minden egyes jelenetben megmondja neki, hogy pontosan mit is kell benne szerepeltetnie. (via)

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?