Index Vakbarát Hírportál

Meghalt egy tűzoltó Edward Norton új filmjének forgatásán

2018.03.23. 21:04

Meghalt egy tűzoltó New Yorkban csütörtökön, Bruce Willis és Edward Norton új filmjének forgatásának egyik helyszínén. A férfi lemorzsolódott arról az egységről, amelyik egy egykori harlemi jazz club pincéjében próbálta megfékezni a lángokat, amit a forgatások egyik helyszíneként használtak.  A férfit eszméletlen állapotban találták meg a tűz eloltása után, és a kórházba szállítást követően halt meg.  

A tűz nem sokkal azelőtt keletkezett az ötemeletes épületben, hogy este 11-kor a forgatás végére ért a stáb a Motherless Brooklyn forgatásán. Az épületben a producerek közleménye szerint még több tucatnyian a helyszínen voltak, amikor érezték, hogy valami füstöl az épületben, ekkor párhuzamosan értesítették a tűzoltókat, és figyelmeztették az épület felsőbb szintjein a lakókat, hogy hagyják el az épületet.

A tűz okát egyelőre vizsgálják az egykoron St. Nick’s Jazz Pub néven működő intézményben, ami 2011-ben zárt be. A tűzesetben két tűzoltó súlyos égési sérüléseket szenvedett, és három másik tűzoltó is megsérült. 

(via Hollywood Reporter)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport