Index Vakbarát Hírportál

Macaulay Culkin soha nem nézi meg a Reszkessetek, betörők!-et

2018.04.23. 09:21

A hétfő esti The Ellen DeGeneres Show vendége lesz Macaulay Culkin, akit mindenki cuki gyerekszínészként ismert meg a legnépszerűbb karácsonyi filmben, a Reszkessetek, betörők!-ben. A műsorban a színész  arról  beszél, miért vonult vissza a rivaldafénytől, és hogy miért nem nézi meg soha a filmet. Ennek oka legfőképpen az, hogy az egész forgatásra élénken emlékszik, és amikor lát egy-egy jelenetet, az egész nap újra lejátszódik a fejében.  Ezért nem tud önálló filmként tekinteni rá. Arról is beszélt, hogy karácsony körül igyekszik mindig otthon maradni, hiszen ilyenkor a csapból is ez a film folyik, bárhová elmegy, mindenhol magát látja, ami zavarja. Tizenöt éve nem látta a filmet. 

Nagyon sokszor kap olyan felkérést rajongóktól, hogy nézze meg velük együtt a filmet, ami egyrészt hízelgő, másrészt viszont félelmetes is. A műsorban beszél még gyerekkoráról is, hogy hat testvérével egy kis lakásban nőttek fel, és mind a heten egy szobában aludtak és arról is, hogy miért vonult vissza 14 évesen a forgatásoktól.

Itt egy kis részlet a műsorból, amiben az a nagyon meglepő, hogy úgy tűnik, mintha a kamerákhoz szokott Culkin végig nagyon zavarban lenne a nézők előtt. Emellett feltűnőek még vörösre lakkozott körmei és rengeteg gyűrűje is.