Index Vakbarát Hírportál

Csányi Sándor mégsem lesz benne a Teljesen idegenek magyar remakejében

2018.04.27. 09:43

Elkezdődött a Teljesen idegenek című olasz film magyar változatának forgatása. Ahogy arról néhány hónappal ezelőtt már beszámoltunk, az átdolgozást Goda Kriszta rendező Divinyi Réka forgatókönyvíróval közösen készíti el, akik korábban már olyan filmeket készítettek, mint a Csak szex és más semmi vagy a Szabadság, szerelem. 

A forgatásról megosztott néhány képet a forgalmazó, ezeket a fenti képre kattintva lehet megnézni.

A történet a hazugságok természetét járja körül. Egy baráti társaság szilveszteri bulijában járunk, ahol a karakterek úgy döntenek, hogy minden érkező hívást és üzenetet megmutatnak a többieknek. Ezzel több hazugságot is kénytelenek leleplezni párjuk, illetve barátaik előtt. 

A korábbi hírekhez képest változás, hogy Csányi Sándor helyett végül Hevér Gábor került be a produkcióba. A többi szerepben nem történt változás, a képeken is látható munka közben  Lengyel Tamás, Törőcsik Franciska, Elek Ferenc, Szávai Viktória, Bata Éva, Mészáros Béla is.

A forgatás a Mafilm fóti stúdiójában zajlik, a terv pedig továbbra is az, hogy év végén, mozikba kerüljön Goda Kriszta új filmje.

Ne maradjon le semmiről!