Index Vakbarát Hírportál

Dögös punklányért rajong Nicole Kidman

2018.04.30. 07:14

"Nem vagyok turista!" – üvölti a Super 8-ből, a Neon démonból és a Csábításból ismert Elle Fanning, aztán óriásit punkoskodik az Így csajozz egy földönkívülivel egyik zenés jelenetében, amelynek magyar nyelvű változata az Indexen látható először.

A filmet az a John Cameron Mitchell rendezte, aki a Shortbus, az Engedd el, valamint a Hedwig és a Mérges Csonk című filmeket is jegyzi. A történet a punk aranykorában, a hetvenes évek utolsó éveiben játszódik, méghozzá Londonban, ahol pár punk srác véletlenségből egy csapat földönkívüli között találja magát.

A látogatók egyikét Elle Fanning alakítja, aki aztán közel is kerül az egyik sráchoz (Alex Sharp), aki bevezeti őt a punk világába, ez pedig annyira jól sikerül, hogy a filmben menő producert alakító Nicole Kidman is felfigyel rá. Kidman egyébként nemcsak a filmben, hanem az életben is felkapta a fejét a fiatal színésznőt látva, akivel már a Csábításban is együtt játszott.

Elle hihetetlen. Alig várom, hogy lássam, mit csinál az elkövetkező tíz-húsz évben

– mondta róla Kidman, aki a lenti jelenetben is feltűnik (0:07-nél), bár a hangsúly nem rajta, hanem a két fiatal főszereplőn van.

 Az Így csajozz egy földönkívülivel május 10-én kerül a magyar mozikba, a film előzeteséről itt írtunk.

Ne maradjon le semmiről!