Index Vakbarát Hírportál

Jane Fonda és Diane Keaton rákapnak a mamipornóra

2018.05.03. 05:52

A Könyvklub - Az alkony ötven árnyalata című filmben negyven év házasság után megözvegyült, örökifjú vagy évtizedek után ellaposodott házasságban élő nők életét változtatja meg, hogy elolvassák A szürke ötven árnyalata című szado-mazo szoftpornó-bestsellert.

Diane (Diane Keaton), Vivian (Jane Fonda), Sharon (Candice Bergen) és Carol (Mary Steenburgen) egész életükben jó barátnők voltak. Diane nemrégiben vált özveggyé 40 év házasság után, Vivian nagykanállal eszi a férfiakat (reggelire), Sharon még mindig nem jutott túl évtizedekkel ezelőtti válásán, Carol 35 éve tartó házassága pedig finoman szólva ellaposodott. Miután azonban az általuk alapított könyvklubban a méltán híres erotikus regény, A szürke ötven árnyalata kerül terítékre, mindegyikükből előbújik a végzet asszonya.

Ez a Könyvklub című film hivatalos sztorileírása, és azt hiszem, ehhez nem is igazán lehet hozzáfűzni semmit, csak a most megjelent, végső előzetest a filmhez: 

A Könyvklub itthon is látható lesz, a magyar mozik május 31-étől játsszák majd. Az elcsábított vagy csábító férfiak szerepében olyan színészek lesznek, mint Don Johnson, Andy Garcia, Richard Dreyfuss vagy Craig T. Nelson, a filmet pedig az a Bill Holderman rendezi, aki rendezőként csak most debütál, de producerként feltűnt már például Robert Redford A hallgatás szabálya című filmjében is.

Ne maradjon le semmiről!