Index Vakbarát Hírportál

John Travolta brutális maffiafőnök lett

2018.05.11. 04:52

Megérkezett a magyar szinkronos előzetes is John Travolta maffiafilmjéhez, a Gottihoz. A filmben Travolta játssza  John Gotti maffiafőnököt, aki a New York-i Gambino maffia egyszerű katonájaként kezdte, aztán egy véres puccsal 1985-ben átvette az irányítást. Gotti a legnagyobb és legerősebb bűnszervezetté változtatja a Gambinókat. Semmiből nem maradt ki: gyilkosságok, adócsalád, szerencsejáték, kábítószer és így tovább. Mégsem volt egyszerű letartóztatni, három bírósági tárgyalásról is felmentéssel távozott, miután a tanúkat és az esküdteket is megfenyegették, megzsarolták. Végül egyik embere elárulta, így került börtönbe.

A Gotti az előzetest látva klasszikus felemelkedés és bukás történet, ami Gotti utolsó éveivel is foglalkozik, amiket már rács mögött töltött. Bár itt kíméletlenül bántak vele, rabtársai többször megverték, végül pedig rákbeteg lett, még bentről is irányítani tudta a bűnszervezet egy részét.

Gotti feleségét Kelly Preston játssza, aki amúgy Travolta felesége az életben. A filmben játszik még Stacy Keach, Pruitt Taylor Vince, Spencer Lofranco, William DeMeo, Leo Rossi és Victor Gojcaj. A rendező az a Kevin Connolly, aki a Törtetőkben Ericet alakította, és aki mellesleg Leonardo DiCaprio országos cimborája.

A Gotti június 14-től látható a magyar mozikban. 

Ne maradjon le semmiről!