Index Vakbarát Hírportál

Lando Calrissian is megkaphatja a saját Star Wars-filmjét

005 (1)
2018.05.16. 16:42

Donald Glover sikerszériája úgy tűnik, csak most kezdődik. Childish Gambino néven kiadott videóklipje még mindig az egyik legnépszerűbb YouTube-on, a hamarosan a mozikba érkező, legújabb Star Wars-filmben pedig olyan nagyszerűen sikerült az alakítása, hogy a következő spinoffnak már egyesen ő lehet a főszereplője.

A Solo: Egy Star Wars-történet díszbemutatója Cannes-ban volt, itt beszélt a Lucasfilm vezetője a jövőbeli tervekről.

"Úgy gondoljuk, hogy a következő spinoff Lando Calrissianról fog szólni. Persze nagyon sok mindent lehet még elmesélni Hanról és Chewbaccáról, de Lando lesz a következő"

- mondta el Kennedy a bemutatón.

A filmről megjelent első vélemények nem teljesen pozitívak, de ahhoz képest, hogy forgatás közben cserélték le a rendezőt, makulátlan sikert könyvelhet el a Disney és a Lucasfilm is. Azt viszont még a negatív kritikák is megjegyezték, hogy Glover zseniális Calrissian szerepében, úgyhogy nem olyan meglepő, hogy Kennedy máris a jövőbeli filmekről beszél.

Az IndieWire Lucasfilmhez közelálló forrásokra hivatkozva azt írja, hogy még nincsen semmi konkrét a Lando filmmel kapcsolatban, jelenleg csak vizsgálják a lehetőséget, hogy mi lenne a legideálisabb választás. Feltételezhetően először azt kell végiggondolni, hogy időben hol helyezkedik el a történet a most bemutatott Han Solo-filmhez képest, amit május 24-től lehet megnézi a magyar mozikban.

Ne maradjon le semmiről!