Index Vakbarát Hírportál

Kőkemény gengszterözvegyes film úgy sem volt még, hát most már van

2018.06.05. 05:18

Sztárszereposztással és az Oscar-díjas 12 év rabszolgaság rendezőjével jön a Widows című thriller ősszel, itt az első előzetes, tessék csak megemészteni:

Igen, Liam Neeson nem éli túl a film első 25 percét sem, nahát. Sőt, Jon Bernthal sem, meg egyik gengtszerfaszi sem, akik Chicagóban rabolnak el nagyon sok pénzt nagyon rossz arcoktól. Akiket a legkevésbé sem érdekli, hogy a férfiakat a rablás végén a rendőrök konfettivé lövik, nekik a pénz kell, és mivel más megoldás nincs, az özvegyektől akarják behúzni. Akik viszont nem hagyják annyiban, és összepattintanak egy rablást, amibe akár bele is dögölhetnek, de sebaj.

Jó kis akciófilmnek ígérkezik Steve McQueen Widows, azaz Özvegyek című filmje, a szereplők között ott van Viola Davis, Michelle Rodriguez, Elizabeth Debicki, Cynthia Erivo, Colin Farrell, Daniel Kaluuya, Garret Dillahunt, Carrie Coon, Jacki Weaver, Jon Bernthal, Manuel Garcia-Rulfo, Robert Duvall, Liam Neeson, Michael Harney, André Holland és Lukas Haas. Bemutató novemberben, tuti lesz itthon is.