Index Vakbarát Hírportál

Zsibbasztó poénokkal jön A Lego-kaland 2

2018.06.06. 04:57

"Csupaszív, kreatív, iszonyatosan látványos vígjáték, ami egyszerre köti le a gyerekeket és nevetteti meg a szülőket" – írtuk kritikánkban A Lego-kalandról 2014-ben, amelynek folytatása pont öt évvel később kerül majd a mozikba. Most végre befutott a második rész legelső előzetese.

A folytatás öt évvel az első film után játszódik, a legóemberkéket új veszély fenyegeti: az űrből érkező Lego Duplo-látogatók, akiket nem lesz könnyű megfékezni, de az első részből megismert, ügyefogyott Emmet Brickowski és társai (köztük az önálló filmet is kapott Lego Batmannel) nyilván nem ismernek lehetetlent.

A poénokat szerencsére az előzetesből sem spórolták ki:

A szereplőket olyanok szólaltatják meg, mint Chris Pratt, Alison Brie, Channing Tatum, Nick Offerman, Jonah Hill, Elizabeth Banks, Stephanie Beatriz, és még persze sokan mások. A rendező Mike Mitchell (Shrek a vége, fuss el véle, Tök alsó) a Robot Chicken-filmeken is dolgozó Trisha Gummal.

A Lego-kaland második része 2019. február 8-án kerül majd mozikba az Egyesült Államokban, magyarországi bemutatóról még nincs hír.

Ne maradjon le semmiről!