Index Vakbarát Hírportál

Mindenki megtudhatja, hogy élveznek a bábok

2018.06.18. 13:13

Megérkezett a Haláli bábjáték magyar nyelvű előzetese, mondanám, hogy nagy szókincs nem kellett a szinkronhoz, de ez nem igaz, hiszen a poénok annyira kizárólag a szex körül mozognak, hogy valószínűleg nagyon sok lelemény és furfang kellett ennyi rokonértelmű szót egy filmben összehozni.

Melissa McCarthy a legutóbbi filmje, A partiállat után újabb alpári filmben mutatja meg, mennyire nem fekszenek neki a szexuális poénok – persze nem akarom előre leírni a filmet, hiszen van, aki hatalmasat röhögött már az előzetesen is.  

A Haláli bábjáték olyan, mint egy felnőtteknek szóló Muppet Show, így biztosan gyerekek ezrei fognak rárepülni, bár azt hozzá kell tenni, hogy a filmben nem az eredeti bábok szerepelnek. Az előzetes szerint a film azt mutatja meg, hogy mit csinálnak a bábok, amikor nincsenek a közelben gyerekek.

Melissa McCarthy játssza a főszereplő embert, aki egy sorozatgyilkos muppet ellen kezd nyomozni, és ezért partneréül fogad egy kiöregedett bábrendőrt, hogy együtt merüljenek el az alpári, elélvezős poénokban. A Haláli bábjátékot augusztus 17-én mutatják be az Egyesült Államokban, magyar premier augusztus 30-án.