Index Vakbarát Hírportál

Johnny Depp a csőd szélén kapott őszinteségi rohamot

2018.06.22. 16:44

A nyár elejét Európában, a Hollywood Vampires nevű zenekarával töltő Depp a Rolling Stone-nak adott egy nagyinterjút, amiben mindenki legnagyobb meglepetésére olyan őszintén mesélt mindenről, hogy a Stone főszerkesztője még azt a 200 emailből álló levélfolyamot is megbocsátotta neki, ami az interjú leszervezéséhez kellett. A legvadabb részletekből mazsoláztunk a Variety nyomán.

Igen, tényleg igaz, hogy az idén 55 éves Depp megpróbálta kihúzni a saját fogát egy londoni étteremben, miközben Penelope Cruzzal és Stella McCartneyvel vacsorázott.

A londoni palotájában a fürdőszobában szivarvastagságú joint hevert a mosdókagylón, és nem volt olyan pillanat, amikor a Depp kezében levő borospohár üres lett volna. Depp szerint mi sem bizonyítja jobban, hogy a pénzügyeit tavalyig kezelő The Management Group nevű cég hazudik, mint az, hogy állításuk szerint 30 000 dollárt költ borra - havonta.

Ez arcátlan hazugság. Sokkal többet költök borra.

A rokonai és barátai könyörögtek, hogy ne vegye el Amber Heard színésznőt feleségül, de ha mégis, írjanak házassági szerződést a vagyonról. Amivel Depp rendelkezett ugye, Heard meg nem. Nem írtak, Depp húga emiatt annyira berágott a bátyjára, hogy minden kapcsolatot megszakított vele.

Tom Petty halála nagyon megviselte, mert jó barátok voltak. 

Rendszeresen felhívtuk egymást, hogy te, dohányzol még? Ja, dohányzom. És ilyenkor a másik kicsit megnyugodott és rágyújtott.

Depp és Petty Floridából érkezett Los Angelesbe, és Depp is zenész akart lenni, de Nicolas Cage szólt neki, hogy a színészettel is lehet pénzt keresni.

Úgy vigyázott Penelope Cruzra a Karib-tenger kalózai 4 forgatása alatt, mintha a saját felesége lett volna, mert Cruz hat hónapos terhes volt éppen. Egy ponton az is felmerült benne, hogy kiszálljon a filmből, de Depp meggyőzte, hogy maradjon, mert vigyázni fog rá, és így is tett.

Ha rajta múlik, drogot vetett volna be Bin Laden elfogására

Baszki, kurva nagy gépekről, kibaszott alacsonyan repülve megszórtam volna az egész területet LSD 25-tel. Az egész kurva körzetet beterítettem volna. Mindegyik gyökér mosolyogva mászott volna elő a barlangjából.

A magánéleti és anyagi csőd depresszióba taszította

A Heardtől való válás és a jogi problémái idején olyan mélyen maga alatt volt, mint még soha. A fájdalom túl sok volt. Elment turnéra a zenekarral és egy ősrégi írógépet is vitt magával, amin elkezdte írni a memoárjait.

Töltöttem magamnak egy nagy pohár vodkát reggel, és elkezdtem írni. Addig írtam, míg a könnyeimtől már nem láttam a papírt. Nem értettem, mivel szolgáltam rá minderre. Én mindenkivel őszinte vagyok, segítek mindenkinek, és tessék, ez a hála. Nem értem.

A forgatásokon a fülébe kell súgni a szövegét 

Egy hangtechnikus főállásban csak azzal foglalkozik, hogy egy pici fülhallgatón át a szövegét a fülére mondja felvétel alatt. Az ok: így a szemével játszott, nem a szavaival, márpedig az fontosabb.

Harvey Weinstein egy gyökér

Seggfejnek nevezi, és felidézi, hogy Weinstein a Dead Man című filmjét szándákosan hallgatta el, mert Jim Jarmusch nem adta át neki a final cut, a végső vágás jogát. Erőszakos, agresszív gyökérnek tartja, de azt is elismeri, hogy a lányát nagyon szereti.

Ott volt egy a bazinagy, Shrekszerű pali, és lehajolt, hogy a kislányára ráadjon egy tök cuki esőkabátot. Imádja azt a gyereket.