Index Vakbarát Hírportál

Az utolsó Jedik képregényből kiderül az igazság

2018.07.02. 15:51

Számos rajongó csalódhatott nagyot Luke-ban illetve a film rendezőjében, Rian Johnsonban, mikor Rey, egy újonc fénykardhasználó felülkerekedett rajta. A héten megjelenő új képregény azonban más megvilágításba helyezi a film kulcsjeleneteit írja a Complex. Azon kívül, hogy megtudjuk Ackbar admirális utolsó szavait és megismerjük Leia űrben tett utazását a saját szemszögéből, választ kaphatunk arra is, hogy miként győzhette le Rey az utolsó Jedi lovagot.

Mint a képregényből kiderül, az eső fontosabb tényezőnek bizonyult azon a bizonyos estén, amikor Luke és Rey megküzdöttek, mint azt az egyszeri filmnéző gondolhatta. A filmben látható, ahogy Luke kitépi Rey kezéből a fegyverét, majd Rey magához veszi a lézerkardját. A következő pillanatban már a hátán fekve láthatjuk Luke-ot, miközben Rey fölé magasodik. 

A képregényből azonban kiderül az, amit a filmnézők nem láthattak: Luke vesztét a csúszós talaj okozta. Így nem Rey ütése nyomán, hanem magától került a földre, amiről meg döntse el mindenki, hogy mennyivel jobb megoldás, mint amit a filmben láthattunk.

Ne maradjon le semmiről!