Index Vakbarát Hírportál

Miles Teller lesz Tom Cruise társa a Top Gun folytatásában

2018.07.04. 09:49

Az már korábban kiderült, hogy a Tom Cruise (Maverick) legfőbb riválisát játszó Val Kilmer (Iceman) is visszatér a Top Gun folytatásában, de a Variety azt is megtudta, ki lesz a harmadik főszereplő: Cruise másodpilótája a Whiplash, a Haverok fegyverben és a Fantasztikus négyes sztárja, Miles Teller lesz.

Miles Teller az eredeti, 1986-os Top Gunban szereplő Goose (Anthony Edwards) fiát fogja játszani; ő lesz Maverick pártfogoltja. A Variety még azt is tudja, hogy Cruise a múlt héten Teller melett Glen Powellt és Nicholas Houltot is kipróbálta a szerepre.

A filmet a Cruise-zal korábban a Feledésben is együtt dolgozó Joe Kosinski fogja rendezni, de visszatér az első rész producere, Jerry Bruckheimer.

A sztoriról annyit lehet tudni, hogy azzal indul, hogy a vadászpilóták szerepét egyre inkább átvették a drónok. Ez persze fájdalmas  Maverickéknek, de azért jó eséllyel bebizonyítják majd, hogy ha igazi baj van, akkor a jó pilótát nem pótolhatja semmilyen drón. Cruise korábban úgy nyilatkozott, hogy ez a film is a versengésről szól majd, de azért karakterfejlődés is lesz benne.

A folytatás várhatóan 2019. július 12-én érkezik meg az amerikai mozikba.

Ne maradjon le semmiről!