Index Vakbarát Hírportál

Ki a legfaszább gyerek, Idris Elba, Dwayne Johnson vagy Jason Statham?

2018.07.06. 14:00

Ha van olyan hogy álomszereposztás, akkor a Halálos iramban-franchise nemrég bejelentett, Hobbs és Shaw munkacímű spinoffjáé az. Szerepel benne Johnson, aki szinte észrevétlenül került fel az A-lista élére, és lett belőle Az Akcióhős (Vin Diesel legőszintébb bánatára), Jason Statham, aki nem nagyobb, mint egy kutya ülve, de mégis olyan őserő árad belőle, hogy simán elszaladna előle mindenki, akinek egy csepp esze is van, és Idris Elba, aki a menőség élő szobra, az ember, aki Stringer Bell volt a Drótban, Luther a Lutherben és Pünkösd admirális a Tűzgyűrűben.

A filmet a legutóbb a Deadpool 2-t tető alá hozó David Leitch rendezi majd, az írója a Halálos iramban-filmek egyik atyaúristene, Chris Morgan, a forgatás pedig ősszel indul. Johnson és Statham természetesen a korábban megismert karaktereiket hozzák majd, Elba pedig az ellenfelük lesz, azaz rongyembert alakít a filmben.

A spinoff ötlete, jegyzi meg a Variety, nem újkeletű. Hobbs, azaz Johnson az ötödik részben csatlakozott az eddig 5,1 milliárdos bevételt termelő franchise-hoz, a Universal pedig azóta igyekszik egy újabb rókabőrt lehúzni a karakterről, de egyedül nemigen akarták kivinni, a hetedik filmig (Statham érkezése) viszont nem volt olyan szereplő, akivel lett volna értelme, vagy akivel a karakterek kémiája működött volna.

Stathammel viszont ezek szerint minden klappol, a film 2019. július 26-án kerül moziba.

Ne maradjon le semmiről!