Index Vakbarát Hírportál

Angelina Jolie szerint Brad Pitt nem fizet elég gyerektartást

2018.08.08. 09:07

Angelina Jolie a bírósághoz fordult, hogy kötelezzék exférjét, Brad Pittet a komolyabb gyerektartási díj megfizetésére, mert szerinte Pitt nem nyúl elég mélyen a pénztárcájába a családja érdekében - tudta meg bírósági dokumentumokból a CNN.

A kedden a bíróságnak benyújtott dokumentumban azt írta Jolie jogi képviselője: Brad Pittet "a törvény kötelezi arra, hogy gyerektartást fizessen. De a válás óta nem fizet valamirevaló összeget." A dokumentum arra kéri a bíróságot, kötelezze Pittet a díjfizetésre.

A dokumentum szerint ugyanis az elmúlt másfél évben csak informális megállapodás született a kérdésben, Jolie most viszont azt szeretné, ha Pittnek visszamenőleg is rendeznie kéne a "tartozását".

Brad Pitt képviselője szerint viszont "szomorú, hogy félremagyarázzák a helyzetet", mivel Pitt eleget tesz minden kötelességének.

A sztárpár 2016-ban vált el. Három lányuk és három fiuk van, egyikük sem idősebb 17 évesnél. A gyerekek felügyeleti jogát Jolie nyerte el. A gyerekek nem is találkoztak az apjukkal, így idén júniusban bíróság kötelezte Jolie-t arra, hogy elmondja nekik, "káros, ha nincs kapcsolatuk az apjukkal", "biztonságban vannak az apjuk mellett", és hogy "kritikusan" fontos, hogy a gyerekek kapcsolata mindkét szülővel egészséges legyen.

Ugyanez a határozat a nyárra megosztott felügyeletet írt elő, így a gyerekek elvileg részben Los Angelesben, részben Londonban töltik a nyarat, miközben a fő felügyeleti jog Jolie-é maradt.

Ne maradjon le semmiről!