Index Vakbarát Hírportál

Brad Pitt a szakítás óta kilencmillió dollárt fizetett Angelina Jolie-nak

tk3s ag103024 01
2018.08.09. 11:06

Szakításuk óta 9 millió dollárt adott Angelina Jolie-nak Brad Pitt, közölte a színész. Pitt arra reagált, hogy Angelina Jolie a bírósághoz fordult, hogy kötelezzék exférjét komolyabb gyerektartási díj megfizetésére, mert szerinte a színész nem fizet eleget a családjának. (A hírt kiszivárgott bírósági dokumentumok alapján írta meg a CNN.) Pitt szerint 2016 óta 1,3 millió dollárt fizetett Jolie-nak, és további 8 millió dollárt adott kölcsön neki. 

A bíróságnak benyújtott dokumentumban egyébként azt írta Jolie jogi képviselője: Brad Pittet "a törvény kötelezi arra, hogy gyerektartást fizessen. De a válás óta nem fizet valamirevaló összeget." A dokumentum arra kéri a bíróságot, kötelezze Pittet a díjfizetésre.

Angelina Jolie és Brad Pitt 12 évig voltak együtt, de csak tíz év után házasodtak össze. Összesen hat gyerekük van, három örökbe fogadott és három vér szerinti, mindannyian kiskorúak. A gyerekeket Jolie neveli, és Pitt sokáig csak szakemberek társaságában találkozhatott velük. A pénzügyi kérdéseken kívül a gyerekek elhelyezésén is vita van, Jolie ugyanis kizárólagos, míg Pitt közös felügyeletet akar.

Ne maradjon le semmiről!

Borítókép: Northfoto