Index Vakbarát Hírportál

Saját magát fogja játszani Ed Sheeran

2018.08.30. 12:13

Címe még nincs, de már javában zajlik Danny Boyle új filmjének forgatása, ami azért igazán érdekes,mert nem olyan régen szállt ki a rendező a legújabb Bond-filmből.

A Richard Curtis forgatókönyve alapján készülő moziban az EastEnders című televíziós sorozatból ismert Himesh Patel egy énekes-dalszerzőt alakít, aki egy nap úgy ébred, hogy ő az egyetlen ember a világon, aki emlékszik a The Beatles-re.

Sheeran összetalálkozik a karakterrel, és elviszi magával turnézni. A többszörös Grammy-díjas zenésszel, akinek ez az első jelentős mozis filmszerepe, már felvették a jeleneteket legutóbbi turnéja során.

Az énekes azt nyilatkozta, hogy a két hónapos forgatáson kezdte megtanulni, hogyan kell valóban jól játszani. Mint mondta ez teljesen más, mint amikor csak beugrott egy napra a Trónok harca forgatására, de úgy érzi jól sikerült. Sheeran egyébként szerepelt már mozifilmben, a Bridget Jones babát vár című filmben szintén önmagát alakította egy zenei fesztiválon. A film a tervek szerint 2019 szeptemberében kerül moziba. A 27 éves Sheeran egyik célja egyébként hogy egy romantikus musicalt készítsen.

Ne maradjon le semmiről!