Index Vakbarát Hírportál

A Galaxis őrzői egyik főszereplője a felmondását fontolgatja

2018.09.03. 11:58

Dave Bautista, a pankrátorból lett harcművészből lett testépítőből lett színész (a végpont tuti, a többi felcserélhető) Jonathan Ross brit tévés talkshow-jában bökte ki, hogy egyáltalán nem biztos, hogy szerepelni fog a harmadik Galaxis őrzői filmben.

Bonyolult kérdés,

válaszolta Ross kérdésére, ami arra vonatkozott, hogy Drax nevű karaktere visszatér-e a Marvel/Disney-filmbe.

Bautista azért nem tudja egyelőre, mi lesz a jövőben, mert egyrészt nem jós, másrészt meg van egy kis problémája a stúdióval, pontosabban az, hogy a film mellől kirúgták az első két részt rendező James Gunn író-rendezőt, mert tíz évvel ezelőtti, viccesnek szánt, de tök vállalhatatlan Twitter-üzenetei láttán a Disney hülyét kapott.

Keserédes tárgyalásokat folytatunk, azaz nem, csak keserűeket, mert nagyon nem örülök annak, ahogy Jamesszel elbántak. A film egyelőre parkolópályán van, a folytatás kérdéses. Őszintén megmondom, nem biztos, hogy a jövőben fogok még a Disney-vel együtt dogozni. Eddig se rejtettem véka alá a véleményemet, most sem fogom.

Bautista a műsorban azt is elmondta, hogy tisztában van azzal, hogy szerződés köti a Disney-hez, és szándékában is áll azt betartani. A hírről beszámoló Vulture.com megjegyzi, hogy olyan már volt, hogy valaki nem nagyon akart részt venni egy-egy film promózásában, és csak vonakodva forgatta le  szerepét, de olyan nem nagyon, hogy valaki vastagon szarozza a gyártó céget és utána forgathasson.