Index Vakbarát Hírportál

Deadpool hangján beszél a nagydumás Pikachu

2018.11.13. 13:27

Megérkezett az év legfurcsább trailere – kommentálta az NME az élőszereplős Pokémon-film legelső előzetesét. A látottak nemcsak a brit zenei lap újságíróit zavarták össze, hanem a rajongókat is.

De még szép, hogy zavarba jöttek, hiszen az előzetesben a pöttöm Pikachu Ryan Reynolds hangján fossa a szót! Pokémon: Detective Pikachu az azonos című videójátékon alapszik, a filmet Rob Letterman, a Szörnyek az űrlények ellen és a Cápamese író-rendezője jegyzi, aki a forgatókönyvön is dolgozott.

A Deadpool-mozik sztárja mellett olyanok játszanak a filmben, mint az idei Balaton Soundon fellépő Rita Ora, az HBO Hatalmas kis hazugságok sorozatából ismert Kathryn Newton vagy a Papírvárosokból és az új Jurassic World-filmből ismert Justice Smith.

A filmben Smith alakítja majd Pikachu fiatal partnerét, az eltűnt apja után kutató bukott Pokémon-edzőt, aki – aki a többiekkel ellentétben – képes megérteni a sárga szőrmók szavait. (Igen, közben az is kiderült, hogy Pikachu szőrös!) A páros aztán együtt ered az eltűnt detektív nyomába.

A filmet 2019 májusában mutatják majd be az Egyesült Államokban, magyar bemutatóról még nincs hír.

Ne maradjon le semmiről!