Index Vakbarát Hírportál

Kőkemény rendőr lesz Mel Gibsonból

2019.02.27. 08:55

Minden botránya ellenére Mel Gibson mindig talál magának melót. Rendezőként jelenleg a Passió folytatásán, a feltámadás feldolgozásán dolgozik, színészként pedig a Dragged Across Concrete című zsarufilmben játssza majd a főszerepet. Ehhez nemrég érkezett is egy előzetes.

A Dragged Across Concrete Gibson szerepeltetése mellett azért is érdekes, mert az író/rendezője S. Craig Zahler, akinek olyan brutális, a mainstreamtől teljesen eltérő tempójú és témájú filmeket köszönhetünk, mint a Csontok és skalpok westernhorrorja, vagy a Brawl In Cell Block 99 börtönfilmje Vince Vaughnnal.

A Dragged Across Concrete-ben is szerepel Vaughn, de a főszereplő egyértelműen Mel Gibson, aki egy kiöregedett, megkeseredett zsarut játszik, akit soha a büdös életben nem fognak előléptetni, ezért feltehetőleg mindenféle illegális megoldásokhoz folyamodik, hogy kiegészítse a jövedelmét. A filmben párhuzamos szálakon szerepel még Jennifer Carpenter és Michael Jai White is.

A film premierje tavaly volt a velencei filmfesztiválon, idén márciusban kerül amerikai moziforgalmazásba. Magyar premierről egyelőre nem tudni.

Ne maradjon le semmiről!