Index Vakbarát Hírportál

116-szor nézte meg egy ember moziban a Marvel Kapitányt

2019.04.22. 11:51

Egy amerikai férfi, Steve Ruppel 116-szor ült be a moziba a Marvel Kapitányra, amivel megdöntötte az egy mozifilm legtöbb alkalommal való megnézésére vonatkozó Guinness-rekordot. Előtte 104 megnézés volt a rekord – írja a Cinemablend.com.

Ahhoz, hogy a rekordállítás hivatalos legyen, minden alkalommal két embernek kellett tanúskodnia arról, hogy tényleg megnézte a filmet. 

A munkamódszeréről azt mondta, hogy hétköznap hosszú ebédszüneteket tartott a munkahelyén, amikben megnézte a filmet, hétvégén pedig nem is csinált nagyon semmi mást a mozizáson kívül, de külön szabadságot is kivett csak azért, hogy a filmet nézhesse.

A legtöbbször hét alkalommal nézte meg a filmet egy napon belül. "Azt gondoltam, hogy ez a legnagyobb hülyeség a világon, és hogy nem lehet megcsinálni. Azt sem tudtam, hogy miért van egyáltalán ilyen rekord, de aztán úgy voltam vele, hogy mégiscsak meg kéne azért próbálni" - mondta.

Nem ez egyébként az első alkalom , hogy a wisconsini férfi rekordot dönt, ugyanis korábban már négy Guiness Rekordot is felállított, például jelenleg ő a világon az az ember, aki egyszerre a legtöbb pólóban futott félmaratont.

Az új rekordját egyáltalán nem a Marvel Kapitány iránti rajongása motiválta, viszont annyit azért elárult, hogy szereti a szuperhősös filmeket, és a Marvel Kapitány azért is tűnt jó választásnak, mert tudta, hogy sokáig játsszák a mozik. Arról, hogy miért nem választott rövidebb filmet, azt mondta, hogy végül is választhatott volna egy Disney-filmet, mert azok általában rövidebbek, de az énekléstől biztos hülyét kapott volna, szóval nem bánta meg, hogy a Marvel Kapitányra esett a választása.

Mindenesetre azt megjegyezte azért, hogy reméli, senki nem dönti meg most egy ideig a rekordot, mert nagyon fárasztó volt ennyiszer megnézni ugyanazt a filmet, ezért biztos hogy nem lenne kedve újra nekifutni valami hasonlónak.