Index Vakbarát Hírportál

Monica Bellucci okostelefonon vadássza le a lelkeket

2019.06.27. 14:39

Megjelent a Nekrotronic című horror-sci-fi-komédia előzetese többek között Monica Belluccival a főszerepben. A  Nekrotronic, mint az a címe is sugallja, egy szándékosan gagyira vett, ZS-filmes elemekben bővelkedő vígáték, melynek főhőse (Ben O'Toole) egy szippantós kocsin melózik. És ha ez nem lenne elég csapás neki, van egy munkatársa, aki ahelyett, hogy kivenné a részét a melóból, folyton a mobilján játszik. Ez a mobil lesz aztán a bajok forrása, ugyanis a szippantós srácok ezen a telefonon keresztül jutnak be egy másik világba, ahol egy démont kell levadászniuk. 

Merthogy a világ nagy veszélyben van, ugyanis ez a szörnyű démon azt eszelte ki, hogy a mobiljukon keresztül gyűjti be az emberek lelkét. A démont alakítja Monica Bellucci, az előzetes szerint pont ugyanúgy túljátszva a szerepet, ahogy minden túl van tolva ebben a moziban.

Nekrotronic augusztusban kerül az amerikai és a brit mozikba, magyar premierről egyelőre nincs hír. És könnyen lehet, hogy nem is lesz, mert a film egyelőre húsz százalékon áll a Rotten Tomatoes kritikagyűjtő oldalon. A The Holywood Reporter cikke szerint a film humora infantilis, a forgatókönyve meg zavaros. Mindezek alapján elég valószínű, hogy nemcsak gagyinak tűnik, gagyi filmeket idéz meg, hanem valóban gagyi. 

Ne maradjon le semmiről!