Index Vakbarát Hírportál

Magyarul is rémisztő lesz a Ragyogás folytatása

2019.09.18. 09:46

Itt egy új, magyar szinkronos előzetes az Álom doktor című filmhez, ami Stephen King azonos című könyvéből készült, és valójában a Ragyogás történetének folytatása. A főszereplője az eredetiben kisgyerek Danny Torrance (Ewan McGregor), akit nem hagynak békén azok a misztikus erők, amikkel meg kellett harcolnia az elhagyatott szállodában.

A hivatalos sztori így néz ki:

A ragyogás nem múlik el. A kisfiú, aki túlélte mindazt, amit apja művelt vele és családjával a magányos Szépkilátás Hotelben, felnőtt – de viseli az egykori traumák nyomát. Miután nagy nehezen kiverekszi magát az alkoholizmusból, egy hospice-házban talál munkát, ahol halálukra váló ápoltjai Álom doktornak becézik. Danny Torrance (Ewan McGregor) tudja magáról, hogy különleges erők laknak benne. És ezek akkor támadnak fel, amikor találkozik egy lánnyal, aki az övéhez hasonló képességgel rendelkezik, csak sokkal erősebbel. És a régi szellemek és a régi félelmek visszatérnek. A ragyogás erősebb, mint valaha…

Ewan McGregor mellett többek között Rebecca Ferguson, Jacob Tremblay és Zahn McClarnon is feltűnik a filmben, amit Mike Flanagan (House On Haunted Hill, a Bilincsben című King-adaptáció) rendezett.

Az Álom doktor a tervek szerint november 7-én kerül a magyar mozikba. A korábbi előzeteseiről itt írtunk.